طراحی سایت با وردپرس
نوشته شده توسط : ساحل

به تناسب گونه طراحی وب سایتی که می خواهید ، سیستم های مدیریت محتوای مختلفی هستی داره اما وردپرس به علت رایگان بودنش دوست داشتنی ترین اونهاست. وردپرس نرم افزاری Open Source یا منبع مفتوح است که در PHP تألیف شده طراحی سایت با وردپرس و می توانید برای ایجاد یک وب سایت، تارنگار یا برنامه های کاربردی کاربرد کنید. طرح های زیبا، خاصیت های نیرومند و آزادی برای ساختن هر چیزی که می خواید، وردپرس هم موعد هم رایگانه و هم راحت. %28 از دنیای وب از آنگونه تارنما های سرگرمی تا بزرگترین سایت های خبری آنلاین از وردپرس کاربرد می کنند. بیش از 60 میلیون نفر وردپرس را گزینش کرده اند الی وب سایتشون دانستن خونه رو بهشون القا کنه.

در سنه 2003 وردپرس با استفاده از یک بیت کد با کاربرانی که تعدادشون کمتر از انگشت های تقسیم برای تمایل به زیبایی و نشر سیستمی معماری شده شروع به شغل کرد، متعلق به زمان به بعد بزرگترین آلت تارنگار نویسی میزبانی در عالم با توجه به اینکه در میلیون ها سایت بهره‌گیری می شود و روزانه ده ها میلیون تن آن را می بینند شد. وردپرس یک پروژه منبع مفتوح است به این معنی که صدها تن در سراسر جهان روی آن کار می کنن ، همچنین به این معنی که شما می توانید متعلق به برای هر گونه سایتی و بدون پرداخت خرج پروانه و شماری دیگر از آزادی های مهم بهره‌گیری کنید. وردپرس به عنوان یک سیستم وبلاگ نویسی پیش درآمد شده ، ولی امروزه به عنوان سیستم مدیریت محتوایی کامل از طریق هزاران پلاگین و ویدجت و تم ها مورد بهره‌گیری قرار گرفته است، وردپرس فقط به پنداشت شما محدود میشه.

مزایای طراحی سایت با WordPress :

1- استفاده ازش راحته
وردپرس راحته و یک رابط بصری داره ، اضافه کردن صفحات جدید، پست های وبلاگ، عکس ها و غیره به سرعت انجام می شن. از اونجایی که تکنولوژی خیلی ساده ایه زمان صرف شده برای قالب بندی هم تفریق پیدا می کنه.

 

2- دسترسی بهش آسونه
می تونید تارنما را از هر کامپیوتری مدیریت کنید. وردپرس مبتنی بر مرورگره و شما می تونید از هر کامپیوتری که متصله به اینترنت سایت خویش را مدیریت کنید.

3- نیازی به ویرایش HTML یا نرم اسباب FTP نداره
وردپرس یک سیستم مستقل است و نیازی به نرم انگیزه ها ویرایش HTML ندارد ، شما می تونید یک صفحه جدید یا پست وبلاگ، فرمت متن، آپلود عکس ها (و ویرایش آنها)، آپلود اسناد، فایل های ویدیویی، نگارخانه عکس ها و … برپایی کنید بدون اینکه نیازی به نرم اسباب FTP یا HTML باشه.

 

4-موتورهای جستجو عاشق سایت های وردپرس
کد های وردپرس بسیار تمیز و ساده است و موتورهای جستجو را برای خواستن و فهرست محتوای سایت آسان می کنه. علاوه بر این، هر صفحه، پست و تصویر می تونه واژه ها کلیدی متا تگ، توضیحات و عنوان خودشو داشته باشه و برای کلمات کلیدی ویژه بهینه سازی بشه. شما وانگهی می تونید از برچسب ها (Tags) برای افزایش سعی های بهینه سازی موتور جستجوگر بهره‌گیری کنید.

 

5- روی سایت کنترل دارید
دیگه نیاز نیست برای یک به روز رسانی و آپدیت ساده چشم براه طراح سایت باشید ، با وردپرس، شما کم و بیش کنترل هر جنبه ای از سایت خودتونو دارید و می تونید به راحتی به روز رسانی های خود را انجام بدید.

 

6- طراحی سایت شما قابل برنامه ریزیه
وردپرس به عنوان یک موتور برای وب سایت شما عمل می کنه ، با پروا به اینکه شکل و احساس سایت %100 برای شما شخصی سازیه ، اسم تجاری شما از این طریق میدرخشه و یک تجربه منحصر به فرد هم برای بازدید کننده هاتون به ارمغان میاره.

 

7- یک وبلاگ کاملا آماده اس
از اونجایی که وردپرس در پیش درآمد به عنوان یک پلتفرم تارنگار نویسی ایجاد شد ، قابلیت های تارنگار نویسی هم به تناسب نیاز های ما ساخته شد. تاسیس اشتراک ایمیل RSS در وبلاگتون ، قابلیت عقیده دادن و به طور خودکار افزودن پسینیان پست های تارنگار به صفحات سایر سایت مانند صفحه اصلی وب سایت، زیاد راحته و مایه اشاعه دسترسی شرکت شما و ایجاد سایتی پویا تر میشه.

 

8- گسترش عملکرد سایت با پلاگین ها
می خواید یک تقویم ، نگارخانه ویدئو، ویژگی های توییتر و فیس بوک و موارد سایر را به سایت خویش اضافه کنید؟ وردپرس این امکان را با افزونه ها یا پلاگین ها که اکثر آنها مجانی هستند یا قیمتی منطقی دارن در دسترس ما قرار میده.

 

9- امکان رشد داره
سایت های وردپرس زیاد مقیاس پذیرن ، شما میتونید صدها هزار صفحه یا پست های تارنگار در سایت خود داشته باشید اما عملکرد سایت مختصر نباشه و هر بار که بخواید صفحه اضافه کنید یا ویرایش انجام بدین.

 

10- چند کاربره ست
به عنوان یک مدیر سایت وردپرس، می تونید چندین کاربر را برای وب سایت تنظیم کنید و سطوح دسترسی و قابلیت های هر کاربر را تعیین کنید.

 

 معایب طراحی سایت با WordPress :

1- میتونه آفت پذیر باشه
وردپرس منبع مفتوح و متکی به یک جامعه از توسعه دهندگان است ، برای پیدا کردن منابع لازم است که آن را با تم ها و پلاگین ها شخصی سازی کنید. هر تم یا افزونه ای که در سایت وردپرس خودتون کاربرد می کنید توسط شخص دیگری تألیف شده است؛ نظر به اینکه هیچ سازمان یا شخص خاصی برای نظارت بر تم ها یا افزونه های وردپرس وجود نداره در پلاگین ای که در سایت شما کاربرد می شود، یک سری اشکال هستی داره. در صورتی که شما این را نمی دانید، با وردپرس، فقط یک افزونه می تونه به داشبورد مدیریت شما دسترسی داشته باشه؛ مگر اینکه شما به طور فعال اقدامات لازم برای ایمن سازی تارنگار وردپرس خویش را اتمام داده باشید، با این حال نمیتونید کاملا مطمئن باشید. همچنین، وردپرس در PHP اجرا می شود و جزئیات مهم در پایگاه داده MYSQL خود را اندوخته می کند که برای حملات SQLیک خفته است. آسیب پذیری به حملات قهر آمیز یکی از دلایل اصلی بهره‌گیری نکردن از وردپرس است، مگر اینکه شما یک پلاگین برای رویارویی نصب کنید

 

2- می تونه خیلی پرهزینه باشه
نه اشتباه نکنید ، وردپرس خودش مجانیه! دانلود و نصب وردپرس رایگانه ولی تنها داشتن وردپرس کافی نیست مگر اینکه نخواید که وب سایت شما جزو 70 میلیون وب سایتی که با وردپرس شغل می کنن باشه. شما وردپرس را در همه جا می بینید و هنگامی که شما یک نسخه از یک سایت را با استفاده از وردپرس نگریستن می کنید، کمتر داخل ذهنتون ماندگار میشه ؛ به همین دلیل هم وردپرس گرانه. برای اطمینان از اینکه سایت وردپرسی شما به حقیقت طراحی شده و همیشه فعال است، باید چند میلیون هزینه کنید. فقط راه این است که خودتون طراح سایت وردپرسی باشید.

 

3- باید به چهره همیشگی بروز رسانی کنید
شاید به عقیده شما از مزایا باشه ولی وقتی به بسامد و تکرار به روز رسانی ها و مسائل مربوطه مانند آپدیت پلاگین ها و … فکر کنید متوجه می شید که خیلی هم چیز نکویی نیست. با هر بروز رسانی دشوار قالب سایت و پلاگین ها رو خواهید داشت که اغلب با خرج های گزاف همراهه. تعمیر و نگهداری در وردپرس یک مسئله شخصیه ، شما نمیتوانید بدون بروز رسانی همیشگی ازش بهره‌گیری کنید و باید زمانی که به روزرسانی کردید، آماده دگرگونی ها در قالب یا پلاگین های خویش باشید. اگر شما بودجه، طراح یا برنامه نویس یا منابعی برای مدیریت این به روز رسانی ها دارید، وردپرس عالیه

 

4- از منابع زیادی کاربرد می کنه
برای اینکه وردپرس براتون کارساز باشه باید اغلب مواقع بسیاری از پلاگین ها رو نصب کنید ، نصب تنهای وردپرس بی هوده اس و احتیاج به تم و کمینه چند پلاگین داره. در یک سطحی این گویه دشوار به نظر نمیاد اما هر چقدر بیشتر پلاگین نصب کنید ، سرعت وب سایت شما ناچیز و کمتر میشه. اگه با این پلاگین ها پیشه نکنید یا اگه شما بودجه یا منابع برای برنامه نویسی این خاصیت ها را در قالب وردپرس خودتون نداشته باشید چی؟ با یک وب سایت زیاد بسیار کند روبرو می شید.

از لحاظ منابع سرور هم وردپرس نسبت به تارنما های HTML یا PHP از منابع بیشتری بهره‌گیری می کنه، مگه اینکه شما یک مسیر حل میزبانی وردپرس با کیفیت پیدا کنید، اگر تعداد زیادی بازدید کننده داشته باشید و از وردپرس در یک میزبانی مشترک بهره‌گیری کنید خطر میزبانی شما به حالت تعلیق در میاد.

 

5- توی سئو می تونه مشکل ساز باشه
مهمه که توجه اخص ای به این موضوع داشته باشید مگه اینکه در حال حاضر دسترسی به سئو داشته باشید. وردپرس معتقده که با سئو دوستانه برخورد کنه اما همه سیستم های مدیریت درونمایه (CMS) همینطورن. اگر دانشی در ارتباط با سئو نداشته باشید خیلی راحت دشواری ها مربوط به این جستار در وردپرس خودشونو نشون می دن. احد از این محکومین اصلی ، سیستم برچسب گذاری یا تگ گذاری و طبقه بندی بدست وردپرسه. راه حلش اینه که تصمیم بگیرید تگ ها و بخش بندی ها رو بدون علامت بسازید که در اینصورت هر برچسبی که شما ایجاد میکنید و هر بخش ی خاصی که محتواتونو اضافه میکنید، یک فرم تکراری از آن درونمایه را خواهید داشت. با پروا به نتایج، برخی افراد 10 نسخه از یک درونمایه دارند و شگفتی می کنند که چرا یک موضوع مانند را تجربه می کنند.

اگر شما یک ادب پیشرفته از سئو داشته باشید به این مشکل برنمی خورید اما همه ندارن متاسفانه. اکثر افرادی که این نوشتار را مطالعه می کنند احتمالا الی امروز اینو نمی دونستن.

 

 

 

چگونه یک وبسایت وردپرس برپایی کنیم
این راهنما برای کسایی در نظر گرفته شده که می خوان نخستین وب سایت رو با وردپرس ایجاد کنن. ما با پیدا کردن سیستم مدیریت محتوا مناسب، انتخاب یک اسم دامنه، سپس سرویس میزبانی وب مناسب، افزودن تم ها، پلاگین ها و سفارشی کردن ظاهر سایت شروع می کنیم.

 

 

مرحله نخست (بستر یا پلتفرم مناسب برای تارنما خویش را انتخاب کنید)

سیستم مدیریت محتوا چیست؟
CMS یا سیستم مدیریت درونمایه به زبان ساده، یک پلتفرم از مکانیزمیه که به شما قابلیت برپایی درونمایه و نشر اون در وب سایتتون رو میده همانند یک جا رختی برای کتی است که همون محتوای شماست. این نرم انگیزه ها است که بر روی سرور میزبان شما نصب شده است و ارائه دهنده میزبان شما فقط یک کلیک لازم داره الی CMS شما رو نصب کنه. پس از نصب، شما می تونید به سایت خود به عنوان مدیر وارد شوید و عکس ها، متن ها و سایر مطالب رو اضافه کنید. وانگهی می تونید یک قالب در موازات طراحی و هدف سایتتون نصب کنید ، با قالب اضافه شده، می توانید نما سایت خویش را سفارشی و شخصی سازی کنید. همچنین می تونید یکسری پلاگین برای افزودن توابع به سایت نصب کنید مانند یک پلاگین به اشتراک گذاری اجتماعی برای کمک به انتشار واژه در مورد سایت از طریق شبکه های اجتماعی. همه اینها و بیشترش رو می تونیم با سیستم مدیریت محتوا انجام بدیم.
حالا که سیستم مدیریت محتوای انتخابی شما با تمام مزایا و معایب اش وردپرسه پس بریم سراغ مرحله بعدی.

 

 

مرحله دوم (یک نام درست برای وب سایت (دامنه) و میزبانی گزینش کنید)

قبل از اینکه نام پهنه رو برگزیدن کنید، لازمه مطمئن بشید که توازن باره عقیده شما در اون قرار داره. برای ایجاد یک تارنما تولید درآمد زیاد مهمه. در حال حاضر، تنها مطمئن بشید چیزیه که دوست دارید و به راستی به راستی پرشور است و اطمینان حاصل کنید که شما حائز تخصص بخردانه درباره اسم مورد نظر هستید. شما هر مشهور رو می تونید گزینش کنید در چهره موجود بودن اما من براتون پیشنهادهایی دارم :

وب سایت تجارتی – اگر شما در حال ایجاد یک تارنما برای تجارت و کسب و کارتون هستید بهتره برگزیدن نام دامنه با اسم شرکت یا نام تجاری شما احد باشه. به عنوان مثال اسم دامنه شما می تونه به این شکل باشه.com نام کمپانی یا .comنام برند شما
وب سایت شخصی – اگر قرار باشد وبسایت شخصی شما باشد، بهتر است با com بسازید.
وب سایت سرگرمی – هیچ محدودیتی ندارید.

محبوب ترین پهنه ها .com ، .org، .netو .ir هستن اما با توجه به اتساع های جدیدی که اخیرا در نام های حوزه ها به وجود آمده می تونید دامنه های جدیدی هم آزمون کنید مثل .pizzaاسم کمپانی و.greenاسم شرکت و …

با تمام این اوصاف توصیه من به شما استفاده از دامنه های رایجه چون هنوز این حوزه های جدید درون ذهن کسان جا نیفتاده.

 

انتخاب نام صحیح برای دامنه
گام بعدی در پروسه ما دربرگیرنده انتخاب اسم گستره است. اسم پهنه اساسا نشانی اینترنتی در نوار آدرس مرورگر برای بازدید از یک تارنما خاص است. انتخاب اسم دامنه مناسب خیلی حیاتیه ، چند چیز که باید در عقیده بگیرید :

 

کوتاه – اسم های کوتاهتر برای به حافظه تفویض و تایپ آسان تر گزینش مناسب تری هستند.
قابلیت برندینگ – اسم دامنه شما هم در راستای برند شدن به شما کمک می کنه، تنها مطمئن بشید که انتخابتون در این زمینه مایه اشتباه نشه.
به یاد ماندنی – کسان خیلی زود و آسان فراموش می کنند، نامی پیدا کنید که نخستین بار بازدید کنندگان سایت شما به یاد بسپارن.
جذاب – شما تعقیب یک نام برای گستره هستید که هم آسان در دهان بچرخه هم اینکه کاملا هدف شما رو توصیف کنه.
تایپ راحت
شامل واژه ها کلیدی باشه (اختیاری) – واژه ها کلیدی مناسب یا ترکیبی از پسندیده ترین ها رو پیدا کنید، هر چقدر اسم دامنه شما به واژه کلیدی سایت نزدیک تر باشه برای سئو شما هم بهتره.
توزیع خاص (اختیاری) – اگر شما یک تارنما در باره یک پخش خاص بنویسید، باید بررسی کنید که آیا اختصارات متداول هستی دارد یا نه. مثلا در بسیاری از سایت هایی که رتبه بالایی دارند “WP” به عنوان بخشی از نامشون قرار داره الی نشون بدن که برای طراحی از WordPress کاربرد کرده اند.

هاستینگ
وقتی درباره گونه ارائه دهنده میزبان گفتگو می کنیم، فقط دو مسیر داریم :

 

هاستینگ مشترک
مدیریت هاستینگ وردپرس
توصیه من به کسایی که اولین وب سایت خودشون رو می سازن، هاستینگ مشترکه، هر گونه دیگه ای از انواع میزبانی رو که شنیدید مشابه میزبانی خصوصی مجازی ممکنه گزینش مناسبی برای اولین تارنما شما نباشه. میزبانی میزبان گذرگاه رفتنه و پس ما می توانیم در باره ارتقاء میزبان خود صحبت کنیم. هر دو نوع ارائه دهنده میزبانی که ازشون اسم بردیم، ثبت نام حوزه و هاستینگ عرضه می کنن و این دقیقا همان چیزیه که ما برای ایجاد یک وب سایت بسیار جذاب احتیاج داریم.

 

 

مرحله سوم (وب سایت جدید وردپرس خود را تندیس بندی کنید)

صفحه مدیریت وردپرس
به صفحه .com/wp-adminاسم وب سایت بروید.
نام کاربری و رمز عبور که قبلا در درازا پروسه نصب وردپرس وارد کرده اید را وارد کنید.

منوی مدیریت وردپرس شما در سمت چپ صفحه نمایش در دسترس است.

داشبورد
پست ها
رسانه ها
لینک ها (پیوندها)
صفحات
نظرات
ظاهر
پلاگین ها
کاربران
ابزارها
تنظیمات
اینها چیزهایی ست که با آن برخورد میکنید ، ولی من وعده دیتا ام که سایت شما را بالا بیاریم و این کارو می کنیم. فلذا برای اهداف این پست، درباره تنظیمات، ابزارها، کاربران یا داشبورد با شما صحبت نخواهم کرد. من در ارتباط با بقیه گزینه های منو که بخشی از منو وردپرس شما هستند گفتگو خواهم کرد. آغاز کنیم؟

 

شخصی سازی ظاهر سایت و پرکار سازی یک تم وردپرس

تم ها
1- از راه منوی ظاهر> تم ها این سرنوشت مفتوح میشه اگر در باره دسترسی به یک تقدیر خاص از منوی WordPress از صفحه مدیریت، شک داشته باشید از اینجا می تونید به عنوان هر منو دسترسی داشته باشید.

2- و بر روی دکمه “Add New” در رأس صفحه کلیک کنید و یکتا از تم های نمایش دیتا شده رو برگزیدن کنید.

3- یک تم جدید که دوست دارید نصب و فعال کنید.

4- تقسیم بعدی دربرگیرنده شخصی سازی تم است که از راه Appearance > Customize قابل اجرائه. شما می توانید چندین چیز را به نما سایت خود از اینجا اضافه کنید.

 

 

ابزارک
1- از منوی Appearances > Widgets قابل دسترسی است. ابزارک ها ماژول های پیش فرض یا قطعه های کد هستند که به یک تابع مشخص اضافه می شوند و در برخی وجوه برای تارنما شما سودمند خواهد بود. ستون های فرعی، پاورقی ها و هدر ها با ویدجت بارگیری میشن. 6 نوع ویجت هستی داره در این منو که عبارتند از نوار جستجو، واپسین ویجت پست شده، نظرات اخیر، آرشیوها، گروه ها و متا. ابزارک ها پلاگین نیستند، اما آنها یک تکه کوچکی از کد هستند که کمی عملکرد را اضافه می کنند. برخی مواقع اوقات شدنی است به ناوبری کمک کند، گاهی اوقات هم به رسانه های اجتماعی، شما حتی می توانید متعلق به برای افزودن HTML به یک ویجت متن کاربرد کنید که به چهره کدگذاری سپریدن می شود. فلذا ویدجت آلت زیاد مفیدی است، ولی قبل از اینکه بتوانید از آنها به طور کامل استفاده کنید، باید کمی درباره آنها یاد بگیرید.

 

 

منو ها
منوها برای هر وب سایتی زیاد مهم ان و وسیله ای برای حرکت به سایت و محتوای آن هستند. منو های بد و ناوبری باعث نرخ بازده بالا ( بازدید کننده هایی که بعد از یک بار رویت تارنما شما دیگه برنمی گردن) میشه. شما ممکن است تارنما ها را با منوهایی در بالا یا کنار و حتی در ذیل نگریستن کرده باشید ، ما هم کل اینها رو می تونیم داشته باشیم. شاید بخواید صفحاتی مشابه “درباره”، “وبلاگ”، “تماس” و “خدمات ما” را به عنوان بخشی از منوی اصلی خودتون اضافه کنید، هر صفحه ای که می خواهید در منوتون نمایش دیتا شود می توانید اضافه کنید. تعداد منوها و قرار دادن آنها در سایت شما بستگی به تم وردپرس شما دارد.

 

یک منوی خوب :

مختصر و کوتاهه
نماینده ای از همه پیشنهادات سایت شماست
بسیار سودمند برای بهره‌گیری و مانور در گوشه ها-کناره ها سایت شماست.
این ها را در ذهن داشته باشید چون باید بهترین باشید.

 

 

زمینه
بسیاری از وبسایتها بعد گویه تک رنگ را برگزیدن میکنند و من پیرو بزرگ آن هستم. تارنما دارکوب هم از مقوله تک رنگ استفاده کرده. وب سایت هایی که رسانه های وزین هستند، نمونه هایی از جمله سایت های عکاسی یا وب سایت های نمونه کارها هستند که مقوله های نکوداشتن دارند. اگر میخواهید با وب سایتتون یک نشانه نیرومند بصری برای مخاطبان ارسال کنید، از یک تصویر پس زمینه قدرتمند بهره‌گیری کنید یا اینکه می توانید به سادگی یک رنگ ساده را برگزیدن کنید که پسندیده هر وبلاگ است که بر خوانایی تأکید دارد. یک بعد گویه نباید یک تصویر اسلایدی باشه که اساسا یک تصویر دائما در حال تغییر است.

 

 

نظرات (دسترسی از منوی وردپرس)
وب سایت ها برای موفقیت بیچارگی به خواننده و کاربر دارن. نظرات یک وسیله زیاد نیرومند برای ایجاد یک گفتگوی بزرگ در سایت شما هستند و این تنها ارزش بیشتری به سایت شما میده. به سختی، یک درصد از ترافیکی که از سایت شما بازدید میکنه میان و عقیده هم میدن. و این فرض است که درونمایه برای شروع عالی است، تعامل راننده با خوانندگان منفعل در سایت شما مشکل است و موعد و سعی زیادی را به همراه دارد.

یک پست عالی برای نظر دادن به سایت شما کمک می کنه، مثلا در همین سایت دارکوب نوشتار هایی باستانی داریم که هنوز هم افراد در ارتباط با اش نظر می نویسن. و به یاد داشته باشید، وردپرس به شما فرمان می ده سایت خودتون را هنگامی که در تارنگار شخص دیگری نظر می دهید، لینک بدید که این به بازدید تارنما شما هم کمک میده. اگر کارت هاتونو درست بازی کنید به نتیجه هم می رسید.

اگر احساس کنم که محتوای شما عالیه و پست خاصی که نوشته اید زیاد جذابه، این امکان هست که برای نخستین بار نظرم رو بنویسم از آنجایی که می دانم در نهایت چند بازدید کننده به سایت من هم هدایت میشه. نظرات یک مسیر عالی برای ایجاد یک خواننده عالی و یک فتح وفادار برای سایت شماست.

 

 پست ها (ضربان قلب سایت)

در انتهای این تعلیم وقتی همه مراحل اتمام بشه، شما هستید که سایت خویش را با پست ها پر می کنید. وردپرس زیاد آسان است برای به کارگیری مکانیزم ارسال پست و این گرد از دلایل محبوبیتشه. شما دو راه برای نوشتن پست ها دارید :

یکی اینکه خودتون از راه ویرایشگرهای تصویری یا ویرایشگر HTML اونها رو بنویسید و دوم اینکه از قوای کارآزموده برای این سوژه کمک بگیرید. کمپانی دارکوب این شغل رو برای تارنما شما اتمام می ده، این مجموعه لغایت کنون موفق به سپریدن 500 پروژه کامیاب سئو و بهینه سازی وب سایت شده. بودن در صفحه اول گوگل آنهم با دو تارنما برای دشوار ترین کلمه کلیدی سئو اثر از آن دارد که این مجموعه توانمندی لازم را برای اتمام پروژه های سئو دارد بعد برای بهترین وب سایت با ما تماس بگیرید.

 

ایجاد وب سایت و فرآوری درآمد جستار شوخی برداری نیست. پیشه سختیه و حتی برخی مواقع اوقات به عقیده می رسد کار بدون پاداشه. اما برای اینکه تجارت شما به بار بشینه این تارنما و طراحیش جستار خیلی خیلی مهمیه. یا خودتون انجامش بدید یا از بهترین کمپانی های طراحی سایت استفاده کنید و با پرداخت مبلغی معقول برای همش از مزایای آن سهم ببرید. دارکوب 15 سنه سابقه در گویه طراحی سایت دارد و در این سال ها در نزدیک 3000 تارنما طراحی و برنامه نویسی نموده. شعار دارکوب طراحی سایت با ارزان ترین قیمت و بالاترین کیفیت ممکنه. بعد با ما تماس بگیرید تا بهترین سایت طراحی شده رو با وردپرس در گزین کردن داشته باشید.





:: بازدید از این مطلب : 145
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 17 دی 1399 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: